SAMSUN / TEKKEKÖY - Dursun Korkmaz Ortaokulu

Dursun Korkmaz Ortaokulu

Adres
KARAOĞLAN MAH. 586 SK. DURSUN KORKMAZ ILKOKULU VE ORTAOKULU BLOK NO: 2 İÇ KAPI NO: 1 TEKKEKÖY / SAMSUN
Vizyon
 Atatürk ilke ve inkılâpları doğrultusunda; doğru, dürüst, çağdaş, araştırmacı, özgüvenini kazanmış, güzel ülkemizi; hak ettiği yere getirmek için, sürekli çalışan bireyler yetiştirmek  Sosyal, kültürel ve sportif faaliyetlerle yakın çevremizde kültür merkezi olmak  Öğrencilerin rahat edebilecekleri ve sevecekleri bir okul ortamı hazırlamak
Misyon
 Bilgi edinmeyi amaç edinen ve bu bilgileri uygulayabilen  Araştırmayı seven, teknolojiyi kullanan  Bireye ve topluma karşı saygılı, duyarlı  Sosyal sorumluluk bilincine sahip  Kendisiyle barışık, hoşgörülü  Düşünsel yönden gelişmiş bireyler yetiştirmektir.
Öğretim Şekli :Tam gün Sabah 8.30 İkindi 15.20
08.30-15.20
Kalörüferli
Ulaşım
Samsun merkezden belediye otobüsleri, Öğretmenlerimizin pek çoğu samsun merkezden gelmektedir istenildiği takdirde serviste tutulabilmektedir. Tekkeköyden minübüslerle ulaşım sağlanmaktadır.
okulumza Merkezi taşımaYLA 4 servis 29 öğrenci taşımalı gelmektedir
Yerleşim Yeri
Yıllık puanı 11 dir. Okulumuz Gökçe ve Karaoğlan köyerinin ortasında bulunmakta aynı zamanda taşımalı öğrencilerde gelmektedir. Zefer köyü Yukarı çinik ve Pelitoğlundan servisle öğrenci gelmektedir.
İl/İlçe Merkezine Uzaklık
İlmerkezine 21 km ilçe merkezine 4 km uzaklıkta büyüklü yolu üzerinde bulunmaktadır.
Güreş-Futsal-Masa Tenisi-Voleybol-Yüzme
Okulumuz Bakanlı destekli projelerin tamamına katılmaktadır.
2013 Yılında Erasmus Plus+